Audi MMI3G Basic (HDD)

Audi MMI3G Basic (HDD)

 

Hi Guys,I have a question, I need to update my Audi MMI 3G Basic with the newest Europe map.

I have a Audi A4 avant from 2010. Can somebody advise how to update the map? At this moment I don’t use a DVD to navigate. The maps are saved on my HDD.

I’ve already downloaded MMI 3G Europe 2015 DVD. Does this version saves the map on my HDD? I already put the activator on the SD card to activate the map.

Also wanna try to update my MMI, can somebody advise? When I check the software info I see the following:

Softwareversion:

HNav_EU_P0022_D1

Navi-DB-version:

8R0060884J ECE 5.10.5

Many thanks in advance.

 

Download

Audi MMI 3G DVD 2015/2016 Europa

Audi MMI 3G Europe Maps (East & West) 2015/2016 DVD

For MMI 3G basic with DVD EUW_Ba_R_5.21.2 :

A4 Avant 2009-2011

A4 Avant 2012

A4 Saloon 2008-2011

A4 Saloon 2012

A4 Saloon 2008-2011

A4 Saloon 2012

A4 allroad quattro 2010-2011

A4 allroad quattro 2012

A5 Cabriolet 2010-2011

A5 Cabriolet 2012

A5 Coupé 2008-2011

A5 Coupé 2012

A5 Sportback 2010-2011

A5 Sportback 2012

A6 Avant 2009-2011

A6 Saloon 2009-2011

A6 Saloon 2009-2011

A6 allroad quattro 2009-2011

Q5 2009-2012

Q5 2013

Q5 hybrid 2012-2012

Q7 2010-2015

RS 4 Avant 2013

RS 5 Cabriolet 2013

RS 5 Coupé 2010-2012

RS 5 Coupé 2013

RS 6 Avant 2009-2011

RS 6 Saloon 2009-2011

RS 6 Saloon 2009-2011

S4 Avant 2009-2011

S4 Avant 2012

S4 Saloon 2009-2011

S4 Saloon 2012

S4 Saloon 2009-2011

S4 Saloon 2012

S5 Cabriolet 2010-2011

S5 Cabriolet 2012

S5 Coupé 2008-2011

S5 Coupé 2012

S5 Sportback 2010-2012

S5 Sportback 2012

S6 Avant 2009-2011

S6 Saloon 2009-2011

S6 Saloon 2009-2011

SQ5 2013

 

 

Download

MMI 3G BASIC 5.21.2

MMI 3G BASIC 5.21.2

 
document.write(”);
var yuipath = ‘clientscript/yui’;
var yuicombopath = ”;
var remoteyui = false;
}
else // Load Rest of YUI remotely (where possible)

var yuipath = ‘clientscript/yui’;
var yuicombopath = ”;
var remoteyui = true;
if (!yuicombopath)

document.write(”);

var SESSIONURL = “s=09f0aba301337bd855eeccb86913b457&”;
var SECURITYTOKEN = “guest”;
var IMGDIR_MISC = “images/misc”;
var IMGDIR_BUTTON = “images/buttons”;
var vb_disable_ajax = parseInt(“0”, 10);
var SIMPLEVERSION = “4112”;

var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false;
var THIS_SCRIPT = “showthread”;
var RELPATH = “showthread.php?t=36190”;

  1.  

    MMI 3G BASIC 5.21.2

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails

    MMI 3G BASIC 5.21.2-5676408811_1.jpg



  2. Tags for this Thread


    Posting Permissions

      • You may not post new threads

     

      • You may not post replies

     

      • You may not post attachments

     

      • You may not edit your posts

     

     

Download

3G+/RNS850 upgrade fw, no sound after one minute

3G+/RNS850 upgrade fw

document.write(”);
var yuipath = ‘clientscript/yui’;
var yuicombopath = ”;
var remoteyui = false;
}
else // Load Rest of YUI remotely (where possible)

var yuipath = ‘clientscript/yui’;
var yuicombopath = ”;
var remoteyui = true;
if (!yuicombopath)

document.write(”);

var SESSIONURL = “s=7e197dba724da5b7ac33967f58681fd0&”;
var SECURITYTOKEN = “guest”;
var IMGDIR_MISC = “images/misc”;
var IMGDIR_BUTTON = “images/buttons”;
var vb_disable_ajax = parseInt(“0”, 10);
var SIMPLEVERSION = “4112”;
var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false;
var THIS_SCRIPT = “showthread”;
var RELPATH = “showthread.php?t=36133”;

 

  1. 3G+/RNS850 upgrade fw, no sound after one minute

    Hi guys, question for experts. When I did update firmware Audi 3G+ from previous modified 612 to 775, and same in RNS 850 from modified 535 to 775, then everytime finished succesfully, all units write status OK, and final restart is too OK. After restart all work only +/- one two minutes, then stop sound. All buttons works OK, navi works OK, simply everything is OK, only no sound. I did maybe 10 Audis and 4 Touaregs where was modified 535/612, and everytime after one two minutes after last restart no sound. Have guy, who know repair this, but I must take out unit from car and everytime few days wait… So my question is – have someone experiences, what unit do this error = what unit skip in update? I am 99% sure that this is some error in modified 535/612, becoz when I did update to 775 from any other fw, then all is OK, only this one fw do this problem.

Download